Таг: кардио тренинг

Таг: кардио тренинг

5 најпопуларни видеа за слабеење

Новата година и празниците честопати резултираат со по некој килограм вишок, па доколку имате доволно простор дома, можете да се ослободите од нив, и сето тоа според сопствено темпо и можности.   Овие 5 видеа за вежбање дома се најпопуларните.   1.Вежбајт...
Боди-фитВидео
  Кардиоваскуларните вежби за повеќето од нас е задолжителни доколку сакаме да го постигнеме оној дефиниран мускулест изглед кон кој тежнееме. Многу се ретки оние кој тоа можат да го постигнат без кардио тренинзи. Освен што придонесуваат за согорување на масните наслаг...
Боди-фит
Се што ви е потребно за да го доведете своето тело во совршена форма е само една минута. Овие вежби делуваат на сите главни групи на мускули и за миг ќе ви дадат тело од соништата. 1. Моќен планк со склек         Движењата изведувајте ...
Боди-фитВидео