Таг: кардиоваскуларен систем

Таг: кардиоваскуларен систем

  Се чини дека јајцата се намирница која заговорниците на здрава исхрана ги дели во два табора: едни кои сметаат дека јајцата мора да се наоѓаат секојдневно на нашето мени и другите, кои мислат дека јајцата смеат да се јадат само два пати неделно. Токму поради ваквит...
Исхрана