Таг: капки за нос

Таг: капки за нос

Капките за нос создаваат зависност?

  Сезоната на алергии многумина ги приморува да користат капки за опуштање на носот, бидејќи антихистаминиците не постигнуваат целосен ефект со терапијата. Стручњаците предупредуваат дека овој начин на олеснување на дишењето е погрешен избор на лек, затоа што долготр...
ЗдравјеРазно