Таг: калориски дефицит

Таг: калориски дефицит

Кога да ја прекршите фитнес диетата?

Ако сакате да добиете виток изглед, дознајте што врвните професионалци препорачуваат во текот на траењето на диетата. Павилата се кршат само кога добро ги познавате, а еве и неколку конкретни совети Што е создавање на калориски дефицит? Покрај аеробните вежби, многу фитн...
Боди-фит
Секоја недела нови студии ни кажуваат колку време залудно сме потрошиле правејќи погрешен вид на вежби, и колку време би можеле заштедиме правејќи нешто друго.   Во соопштение за печатот од Дјук универзитетскиот медицински центар беше изјавено дека кардио наместо ...
Боди-фит