Таг: зимски спортови

Таг: зимски спортови

Зимски екстремни спортови!

Ако сте почетник, оваа сезона ќе биде за вас само запознавање со овие спортови, со нивните техники, теориски делови и пракса, па затоа би било сосема нереално да очекувате да можете веднаш да се спуштате по падини како некаков акциски херој. Секако, немојте ниту еден од овие...
Разно