Таг: здрави пијалоци

Таг: здрави пијалоци

Напитоци за регулирање на хормоните

  Темата за избалансирано хормонско здравје со тек на годините станува се поактуелно. Доаѓаат на ред скапи лекови и бескрајни консултации со гинеколог. Веднаш обидете се да ја спречите потребата за лекови кои ги регулираат хормонските промени, до кои доаѓа со тек на ...
ЗдравјеИсхрана

Чудесен напиток

  Напитокот од вода, лимон и мед има чудесни предности по здравјето на целокупниот организам. Ги ублажува симптомите на настинка и грип, го регулира апетитот, го зголемува нивото на енергија и ја поттикнува работата на дигестивниот систем.   Во еден филџан...
ЗдравјеИсхрана