Таг: здрави заби

Таг: здрави заби

  Усната шуплина е составен дел од организмот и огледало на општото здравје. Различни болести и состојби во организмот можат да се забележат на слузницата, забите и парадонтот на усната шуплина. Од друга страна, болестите на усната шуплина, слузницата, забите и непца...
Здравје