Таг: женско тело

Таг: женско тело

Постојат четири основни типови на градба на женското тело. Облините и килограмите се менуваат во текот на животот, но не и градбата - таа е одредена со структурата на скелетот. Затоа, пред да тргнете на фитнес или да се ставите на диета, проучете го своето тело и дознајте ко...
Боди-фит