Таг: еластичност

Таг: еластичност

35 предности од вежбањето јога

  Зголемена еластичност, зголемена сила, чувство на  мир и спокој....што уште? Во продолжение е извадок од статијата на Тимоти Мек Кал кој во 2002 година отпатувал во Индија во потрага по јога терапевтите. Често ќе слушнете дека кај јогата најтешката работа е всушнос...
Боди-фитЗдравје