Таг: душа

Таг: душа

Веројатно барем еднаш, било како физичка или како емотивна непријатност, сте имале чувство како енергијата да ви го има заблокирано телото, и тоа во одредени точки. Тие точки, всушност, одговараат на меридијаните во нашето тело низ кои тече енергијата, исто како што крвт ате...
Разно