Таг: добар тренер

Таг: добар тренер

Доста често прашање што ми го поставуваат почетниците e дали суплементите се потребни за градење на убаво тело. Дознајте во ова кратко видео што е одговорот.
ВидеоСуплементи

Пофалба од Весна Андрејченко

Почитувани, Јас сум Весна Андрејченко (28) од Скопје, и во моето слободно време извесен период се занимавав со фитнес и бодибилдинг (два месеца) во студиото Атлетикс во сопственост на Стефан Ангеловски, кој што ми беше и личен тренер. Тренинзите ги започнав по...
Разно