Таг: дисциплина

Таг: дисциплина

Мотивација и дисциплина

Мотивација е состојба на умот со која се генерираат позитивни чувства при постигнување на зададените цели. Некои луѓе се мотивирани финансиски, додека некои други ги придвижува мотивацијата за задоволување на едноставни физиолошки потреби. Други, пак, ги мотивира сонот, соно...
Разно