Таг: диареа

Таг: диареа

Лошата страна на топлото време, кое желно го исчекуваме, се секако вирусните стомачни инфекции проследени со непријатна диареа и повраќања. Воглавно се знаат природните лекови за спречување на диареа, но може и да се потсетиме на нив. 1.Редовно надополнувајте ги загубенит...
ЗдравјеИсхрана
Чешањето на анусот може да биде исклучително непријатен здравствен проблем кој може да се појави од повеќе причини. Честопати е проследен со пецкање и болка, и може да трае и подолг временски период. Кај многумина тој се јавува и без некоја посебна причина, а ако потрае подо...
Разно