Таг: групно вежбање

Таг: групно вежбање

Имате проблеми со вишокот килограми?

Ние имаме решение за вас. Неверојатна понуда за вежбање со тренер во мала група до 4ца: Цените почнуваат од 999 денари за 8 сесии месечно. Бидете силни, витални и фит индивидуи со нашата специјално дизајнирана програма “Метаболичка Машина“ која за 90 дена ќе ви овозможи...
Нови статииРазно
Неверојатна понуда за вежбање со тренер во мала група до 4ца:Цените почнуваат од 999 денари за 8 сесии месечно.Бидете силни, витални и фит индивидуи со нашата специјално дизајнирана програма “Метаболичка Машина“ која за 90 дена ќе ви овозможи да го промените вашиот изглед и ...
Разно