Таг: голема нужда

Таг: голема нужда

Одењето во ВЦ е природен процес на чистење на организмот и токму поради тоа никако не смее да се одложува. Ова посебно се однесува на големата нужда. Кога е најдоброто време за нејзино извршување? За повеќето луѓе, најдоброто и најздраво време за одењето во тоалет е утрото. ...
Разно