Таг: гингивитис

Таг: гингивитис

Многумина од нас се соочуват со овој проблем, кој може да биде многу опасен по здравјето. Еве што треба да се прави за да не дојде до тоа. Правилната и редовна хигиена на забите е нешто на кое сите треба да водат сметка, и нешто на кое не учат од мали нозе. Ако не се оддржу...
Здравје