Таг: временски промени

Таг: временски промени

  Наглите промени на времето можат да бидат виновник за различни здравствени проблеми, посебно при процесот на премин на едно годишно време во друго. По зимските непогоди, снегот и многу ниските температури, нетрпеливо ја очекуваме пролетта и боите кои таа ги внесува...
ЗдравјеРазно