Таг: воспаление на мускули

Таг: воспаление на мускули

Масажите, топлите купки и нестероидните антиреуматици помагаат да исчезне силната болка која се јавува во мускулите после вежбањето. Воспалението на мускулите е неизбежно кога одненадеж ќе решите да бидете физички активни, а потоа во тоа и ќе претерате. Болката во мускулите...
Боди-фитРазно
Ако некогаш сте биле во теретана и сте вежбале со некој кој особено многу се разбира во фитнесот, тогаш сигурно имате слушнато дека најдобариот лек за воспалени мускули е уште еден обработен тренинг. Во продолжение погледнете некои тајни кои дополнително ќе ви помогнат. Ако ...
Боди-фит
Чувството кога започнувате нешто ново и интересно, некоја физичка активност која не сте ја практикувале досега е одлично. Знаете дека правите нешто одлично за вашето здравје, но и за вашите мускули и за обликот на вашето тело. Но, мора да признаете - нема понепријатно чувств...
Боди-фит