Таг: вибро гимнастика

Таг: вибро гимнастика

Вибро гимнастика

  Академикот Микулин создал гимнастика која се состои од едноставни вежби, односно од удирање со петите на под. Оваа техника ефикасно ја подобрува циркулацијата на крвта, го спречува затнувањето на вените и го нормализира крвниот притисок. Исто така, ја подобрува и раб...
ЗдравјеРазно