Таг: везби за задник

Таг: везби за задник

Топ 7 вежби за задник и нозе без целулит

  Овие вежби за задник се состојат од 7 вежби, од кои секоја трае по 40 секунди. Меѓу нив има брзи преминувања и нема одмор. Не е вклучено ниту загревање, кое треба да е направи пред тренингот. Фокусирајте се на контракцијата на мускулите за време на целиот тренинг, ...
Боди-фитВидео