Таг: вежби со сопствена тежина

Таг: вежби со сопствена тежина

Вежби со сопствена тежина

Овие вежби се функционални, бидејќи може да се движите слободно, без да бидете ,,споени,, со некаква машина. Ваквите функционални движења можат да помогнат во секојдневниот живот, на пример, кога треба да чучнување за да дофатите нешто од подот или да се качите за да дофатит...
Боди-фит
Вежба 1: СКЛЕК SNIFF THE FLOOR 3 серии, 45 секунди траење на вежбата, 15 секунди одмор Спуштете се на раце и на стапалата пред да ги поткренете колковите и задникот за да застанете во поза во облик на буквата В. Поместете ја главата надолу кон подот, префрлајќи ја теж...
Боди-фитВидео
Овој тренинг погодува се поголеми мускулни групи и за 45 минути согорува многу калории и масни наслаги. Се што ви треба е малку простор и лента со отпор. ПРВ КРУГ Првите три вежби го претставуваат првиот круг. Повторете ги откако ќе ја завршите последната вежба, одморете...
Боди-фитВидео