Таг: вежби против целулит

Таг: вежби против целулит

6 лесни вежби кои го топат целулитот

  Ослободете се брзо од ,,портокаловата кожа,, и целулитот со едноставни и лесни вежби. Доволно е да оделите 30 минути три до четири пати неделно за наталожените маснотии под кожата да исчезнат од критичните делови од телото.   Целулитот кој најпрво се заб...
Боди-фит
Целулитот, кој најпрво се забележува на задникот и задниот дел на бутовите, во поблага или поизразена форма го имаат 98% од жените, стари и млади, слаби и дебели. Ако не се реагира на време, маснотиите се таложат и на другите делови од телото, и кога ќе се насоберат во колич...
Боди-фитВидео

Топ 7 вежби за задник и нозе без целулит

  Овие вежби за задник се состојат од 7 вежби, од кои секоја трае по 40 секунди. Меѓу нив има брзи преминувања и нема одмор. Не е вклучено ниту загревање, кое треба да е направи пред тренингот. Фокусирајте се на контракцијата на мускулите за време на целиот тренинг, ...
Боди-фитВидео

Намалете го целулитот со јога вежби

Вежбата "лак кој стои" треба да се прави колку што може посмирено и побавно, а ефектот е феноменален. Оваа асана се има покажано како исклучително ефикасна во борбата против целулитот. Не сте сигурно кога или како точно се случило тоа, но сметате дека порткаловата кора одно...
Боди-фит

5 најдобри вежби против целулит

Стручњаците велат дека сега е вистинско време да и се објави војна на ,,кората од портокал,, на колковите, долниот дел од грбот, стомакот... Со следниве вежби ќе ја подобрите циркулацијата, ќе го забрзате метаболизмот и ќе го согорите вишокот масти. Најдобри резултати се пос...
Боди-фит
Вежбата "лакот кој стои" или на санскрит Dandayamana Dhanurasa треба да го правите колку што можете посмирено и побавно, а ефектот е феноменален! Оваа асана вежба се има покажено како исклучително ефикасна во борбата против целулитот. Не сте сигурни кога или како точно се...
Разно