Таг: вежби за цело тело

Таг: вежби за цело тело

Вежби за цело тело – Фокус Т25

а време на овој тренинг ќе бидете мокри до гола кожа по само 10 минути, а по 25 минути нема да можете да стоите на нозе. Тренингот се нарекува едноставно ФОКУС25 и е кус и интензивен, но резултатите не изостануваат. Зошто смо 25 минути? Овој тренинг е производ на Шон Т, фи...
Боди-фитВидео
Тренингот се состоеше од: Чучњеви 40 кг x 15 Стоечко подигање за рамења колку што можеш. Мртво кревање со исправени нозе х 15 Веслање во претклон Бенч прес Вратило Склекови Kettlebell Swing Скокање на јаже
ВидеоРазно