Таг: вежби за трицепс

Таг: вежби за трицепс

Трицепсот по правило е најпотценетиот мускул во човековото тело. Бодибилдерите од висок профил пред се фокусот го стават на силата на бицепсите, додека пофесионалните спортисти посветуваат поголемо внимание на мускулите на рамењата и центарот. Меѓутоа овој мускул, кој се ...
Боди-фитВидео

8 најдобри вежби за трицепси

    1. Подигање од чело   Нека не ве исплаши оваа вежба. Подигањето од чело е безбедна вежба и е одлична за страничните и долги мускули на вашите надлактици. Започнете така што рацете во која држите шипка ќе ви бидат испружени над градите, а потоа свит...
Боди-фит