Таг: вежби за стомак

Таг: вежби за стомак

Гимнастичарски вежби за рамен стомак

Гимнастичарките можат да се пофалат со витка и складна фигура на која можеме да им завидиме. Но, зад нивниот елегантен изглед се кријат часови и часови вежбање и тестирање на секој мускул од телото. Иако некои од вежбите многумина не можат да ги изведат, постојат и такви за ...
Боди-фитВидео
  Секој посакува рамен, цврст, тониран стомак. И, додека многумина сакаат да одат чекор понапред и да го добијат најпосакуваното нешто од фитнесот ; односно т.н „плочки на стомакот”, други се задоволни со одржување на тенкиот струк. Без оглед на тоа што е вашата цел ...
Боди-фит
  Во денешно време има многу различни вежби за стомачни мускули.Во последните 20 години се појавија многу различни вежби,и секоја се смета за подобро од претходната.Првин беа калсичните стомачни па,стомачен потисок па burpees.  Но стара школа си е стара школа, а таа в...
Боди-фитВидео
Обратниот планк е вежба која не е толку популарн акако обичниот планк, но е подеднакво корисна за селото тело. Суштината на оваа вежба, како и кај обичниот планк е да се остане во поза во која мора да бидете - односно е вежба на издржување, при која сите затегнати мускули се...
Боди-фит

25 движења за челични стомачни мускули

Кога се работи за стекнување екстремно силни и обликувани абдоминални мусклули, вежбите како издржувањето и стомачните се задолжителен дел од репертоарот. Меѓутоа, програмата наречена Anarchy Abs Workout, која ја има осмислено Енди Спир, го има подигнато тренингот за средишн...
Боди-фитВидео
Разновидноста е убавината на оваа вежба. Покрај тоа, таа одлично ќе ви ги зајакне рацете, а за сето време на вежбањето сте под постојан притисок. А на крај, сета таа комбинација од позиција на куче - птица и склекови значително ќе ги засили барањата за стабилност на центарот...
Боди-фитВидео
  Оваа варијација која е изведуба во лежечка положба со оптоварувања од средна категорија спаѓа во вежбите за јакнење на јадрото - вели тренинг советникот Дејвид Џек. Џек е креатор на оваа вежба, во која има додадено и елементи за коодинација, бидејќи е неопходно да...
Боди-фитВидео

Супер серии за цврсти стомачни

Градењето на челични стомачни е секогаш актуелна тема, а постојат илјада начини како да го оптоварите својот стомачен ѕид и секој од нив ќе ви донесе одреден бенефит. Ова е супер серија од 10 вежби за стомакот, кои ќе го активираат секој дел од вашите стомачни тестирајќи ви ...
Боди-фитВидео

Стомачни во стоечка положба

Совршен - рамен и затегнат стомак, кој секоја фигура ја прави привлечна, е украс и сон на секоја жена. Но, за да го оствариме, неопходно е да ја коригираме исхраната и да се фрлиме на вежбање.   Вежбите за стомачни мускули им се препорачуваат на сите, на било која...
Боди-фитВидео

9 вежби за рамен стомак

Ако сте се прашувале како изгледаат добрите вежби кои го топат салото од стомакот, погледнете го ова видео. Ако секој ден одделувате по 10 минути за овие вежби, ќе уживате во извајаните стомачни мускули. Најдобро од се е што нема потреба да посетувате теретана или да купи...
Боди-фитВидео

Галерија