Таг: вежби за стабилност

Таг: вежби за стабилност

3 лесни вежби на топка за стабилност

Дали некогаш сте се обиделе да ги тонирате своите стомачни мускули правејќи нешто што наликува на бесконечни стомачни вежби? Доколку одговорот е да, тогаш можеби ќе сакате во вашата вежба да додадете топка за стабилност. Топка за стабилност, исто така позната и како топка за...
Боди-фит