Таг: вежби за сила

Таг: вежби за сила

Вежбањето за добивање на максимална мускулна сила можеби изгледа контрапродуктивно . За разлика од вежбањето за големина и сила, вежбањето за мускулна моќ бара релативно мала тежина, обично околу 50 % од вашиот 1RM (едно повторување максимум) на дадено кревање.   ...
Боди-фит
Дознајте ја мистеријата поврзана со лудостите кои велат дека треба да се направат по 4-6, 8-12 и повеќе од 12 повторувања за време на вежбање. Ослободете се од стегите и постигнете резултати со тоа што ќе научите и ќе знаете зошто го правите тоа што правите. Кога се работ...
Боди-фит