Таг: вежби за рбет

Таг: вежби за рбет

Четири вежби за поздрав рбет

Окоскенувањето на рбетот или спондилозата е една од најчестоте здравствени проблеми на совремното доба. Дегенеративните промени меѓу пршлените во најголема мерка се условени генетски, но ги забрзуваат и недоволната физичка активност, лошото држење на телото, професиите кои б...
Боди-фит

5 лесни вежби за рбетот

Вистинската вежба може да направи чуда со телото. Тоа ќе го почувствувате веќе по првите денови од вежбањето. Ако сте едни од оние кои поради работата едноставно мора да седат по цел ден, тогаш вашиот рбет сигурно пати. Не очајувајте, туку веднаш дадете се во акција и напра...
Боди-фитВидео

5 лесни вежби за рбетот

Ако сте од оние кои поради работата едноставно мора да седите по цел ден, вашиот рбет веројатно веќе пати. Не очајувајте, туку веднаш тргнете во акција и направете се за да ја поправите штетата нанесена од претераното седење на работното место. Сетете се дека ,,седењето е но...
Боди-фитВидео