Таг: вежби за рамо

Таг: вежби за рамо

  На сите им е јасно дека делтоидите на рамената претставуваат мускулна група директно одговорна за атрактивниот изглед на горниот дел од машкото тело, па доколку овие мускули се добро развиени секоја облека едноставно мора да стои одлично на таквото тело . Токму за ...
Боди-фит

4 најдобри вежби за рамо

  Проширувањето на горниот дел од вашето тело е најлесниот ( и најефикасниот ) начин за направите вашиот струк да изгледа потесен. Но, тоа не можете да го постигнете само на справите за рамо и странични латерални подигнувања . Овие четири класични подигнувања ќе ги р...
Боди-фит

Вежби за рамења

Широките и изградени рамења долго време биле симбол за мажевност и сила, правејќи ја пожелната V фигура на торзото. Но, дефинираните рамења и кај жените создаваат излузија за потенка половина и го приближуваат телото до обликот на песочен часовник. Во секој случај, убаво обл...
Боди-фитВидео
4 неверојатни комбинации на склековите! Еве како на едноставен начин да прогресирате од женски склек па до склек на платформа. Направете 3 серии по 10-15 повторувања. Покажете подршка со тоа што ќе го допаднете и споделете видеото со вашите најблиски и ќе се зачлените н...
Боди-фитВидео