Таг: вежби за нозе

Таг: вежби за нозе

Исчекор – вежба за силни нозе и задник

    Ја знаете ли старата изрека: "Никогаш не го прескокнувајте денот за тренинг на нозе"(Never skip leg day)? Во овој контекст, кога зборуваме за тренинг на нозе, би можело и да се додаде: Никогаш не прескокнувајте две вежби – чучњеви и исчекор.   ...
Боди-фит
Листовите спаѓаат меѓу мускулните групи кои секогаш биле и останале во сенка на видливите и атрактивни мускулни групи како што се бицепсите, градите или стомачните "плочки ". Сепак, доколку со години ги вежбате само популарните делови од телото , што и не е толку редок случа...
Боди-фит

Зошто не се обликуваат нозете?

Постојано правите чучнувања, возите велосипед и правите разни други вежби за нозете, но никако не успевате да го добиете посакуваниот облик. Ова се неколкуте причини поради кои не можете да го постигнете тоа.   Правите премногу кардио вежби - кардио вежбите се важ...
Боди-фит

Убави нозе со само 3 движења

ПОЧЕТЕН СТЕПЕН   Зацврстете ги и обликувајте ги нозете со овој тренинг кој трае само 15 минути и кој е осмислен според вашата кондиција. Се што ви треба е еден стол и помала клупа. Направете по 3 сета од секоја вежба.   Вежба за колкови, задник и квадрице...
Боди-фит
Следниве вежби ќе ви помогнат да ги обликувате сите овие критични делови од телото и да добиете одлична фигура за многу кратко време.   ПРВ ДЕН     Потпрени сме на лактите напред, грбот е исправен, погледот напред, едната нога свиткана е во коле...
Боди-фит
Постојано правите чучнувања, возите велосипед и изведувате разни други вежби за нозете, но никако не успевате да го добиете посакуваниот облик? Ова се најосновните причини кои можат да го предизвикаат тоа. Правите премногу кардио вежби - кардио вежбите се важен дел од с...
Боди-фит
Секоја жена посакува да има тонирано тело и убав изглед. Посебно убави, извајани нозе. Ако до сега сте се мачеле за да изнајдете идеални вежби за обликување на нозете, имаме решение за вас. Добро сте запознаени со исчекорите, а денес ќе ви претставиме една совршена варијаци...
Боди-фит
Добро знаеме како изгледаат убавиците кои го промовираат брендот Victoria’s Secret”, Меѓу нив е и Елса Хоск, која за своите фанови има снимено вежби со цел да покаже што треба да прават ако сакаат да изгледаат како неа. Бившата кошаркарка, а сега топ модел, Елса, демонстр...
Боди-фитВидео
Нозете ни се изградени од најголемите и најсилни мускулни групи во телото, па од тука е сосема разбирливо што повеќето од луѓето ги вежбаат со тегови или опрема која може соодветно да ги набила. Понекогаш, потребна е голема тежина за да може да се почувствува тоа чувство на ...
Боди-фитВидео
Ако немате многу време за вежбање, овие совети ќе ви помогнат да го промените спортскиот дух од корен. Овие 3 вежби лесни се за помнење, а требаат само 15 минути дневно за да се направат. Вежба бр. 1:     Загрејте се за почеток на тренингот. Идеална веж...
Боди-фит

Галерија