Таг: вежби за ишијас

Таг: вежби за ишијас

Ишијасот не е болест, туку медицинска состојба. Тој започнува во долниот дел на грбот, се спушта низ двете нозе, од каде се разгранува во одделни нервни корени Ишијасниот нерв е најголемиот нерв во организмот. Тој започнува во долниот дел на грбот, се спушта низ двете ноз...
Видео