Таг: вежби за врат

Таг: вежби за врат

Вежби за болки во вратот

Болките во вратниот дел од рбетот најчесто ги погодуваат оние кои долго време седат пред компјутер, телевизор, зад волан, а неретко се предизвикани и од несоодветна висина на перницата за спиење. Кога се поднесуваат подолго време, болката може да се шири кон едното или двете...
ЗдравјеРазно
Болка во вратот, вкочанет врат се синоними за една од најчестите болки. Повеќето причини за болка во вратот се безопасни. Мускулите кои се наоѓаат во вратниот дел можат да се истегнат поради лошо држење на вратот при долго работење на компјутер, варосување на таванот или дру...
ВидеоРазно