Таг: вежбање дома

Таг: вежбање дома

  Дали сте во можност секојдневно да одделите по петнаесет минути за да го затегнете и активирате целото тело? Ако одговорот е позитивен, направете го следново - започнете тренинг го една минута загревање (скокови , трчање во место или прескокнување јаже), па почнете...
Боди-фит
Корекцијата на исхраната не единствен, а ниту доволен начин да се загубат килограмите и телото да се доведе во ред. За да го забрзаме процесот на слабеење, неопходно е да вежбаме. Често се служиме со изговори дека поради обрски немаме довоно време за треинг. Ова е начинот ка...
Боди-фитВидео

Четириминутен домашен тренинг

Исцрпувачките тренинзи во теретана не им одговараат на сите, а понекогаш едноставно се нема време за тоа. Но, тоа не е причината сосема да се откажете од тренинзи. Погледнете ги следниве комплексни вежби и пробајте ги. Ќе ви требаат не повеќе од 5 минути.   Ако пр...
Боди-фит

6 најдобри апликации за вежбање дома

Не сакате групни тренинзи, ниту да одите во теретана, немате време за тоа, а проблемот и во тоа што не сте вежбале претходно, па се плашите дека сите ќе ги гледаат вашите неспретни потези или дамките од пот на топот за вежбање? Идеално решение за сите овие проблеми се аплика...
Боди-фит
Значи, се што ви е потребно за вежбање дома е малку време, удобна облека и вистински фитнес реквизити, коишто притоа се многу достапни, а коишто даваат ефекти идентични на вежбањето на масовни справи во теретана.   1. Јаже   Прескокнувањето јаже ја зголемув...
Боди-фитВидео
Многу мажи патат од тоа да имаат огромни гради, но што ако успејат во тоа, па на крај изгледаат како "насадени" на некој стап, бидејќи нозете не им се доволно развиени. Ова се случува од незнаење, па прават погрешни вежби и така одделни делови од телото остануваат недоволно...
Боди-фитВидео
Се што ви е потребно за да го доведете своето тело во совршена форма е само една минута. Овие вежби делуваат на сите главни групи на мускули и за миг ќе ви дадат тело од соништата. 1. Моќен планк со склек         Движењата изведувајте ...
Боди-фитВидео