Таг: ве

Таг: ве

Летото се приближува и ако сте еден од оние луѓе кои ги чувствуваат ефектите од долги часови поминати пред компјутер, и грбот ве боли и малку повеќе отколку што треба, тогаш Ви препорачуваме некои вежби за болката во грбот. Нашиот прв инстинкт во овие случаи е обично прво да...
Боди-фитЗдравје