Таг: ванила

Таг: ванила

Поскапоцени и од злато

Опасни по живот, поскапоцени од благородни метали, плодови од најубавите растенија во светот… Секојдневно ги збогатуваме јадењата со различни ароми и зачини, кои се далеку поинтересни отколку што можеме да замислиме. Ванила - кралица на зачините Богата арома, неодолив мири...
Исхрана