Таг: болки во кичмата

Таг: болки во кичмата

Прашајте го било кој инструктор во нашите теретани за вежбата мртво кревање и ќе добиете негативен одговор, дека таа вежба е лоша за вашето тело и кичмата и дека голема е шансата за повреда. Но друг е фактот дознајте што е тоа во следната статија! Прво и основно тоа е нај...
Боди-фитРазно