Таг: биоритам

Таг: биоритам

Биоритамот го покажува нашето однесување во секојдневниот живот. Тоа е променлива категорија која се менува на секои два часа. Еве како можете да го пресметате биоритамот и како да пронајдете едноставен начин за да загубите од тежината. Неопходно е да се соберат датумот и ме...
Исхрана