Таг: бигорексија

Таг: бигорексија

Сте слушнале ли за бигорексија?

Ова е болест на модерните мажи кои се опседнати со билдање на мускулите и постигнување на мускулест изглед, кој може сериозно да го загрози животот. Еве и како. Мажите ширум светот ги жртвуваат своите животи за да добијат мускулест изглед. Всушност, тие патат од мускулна ди...
Боди-фитЗдравје