Таг: бенч прес

Таг: бенч прес

Сакале да го признаете тоа или не, потисокот на бенч клупата е најатрактивната вежба која служи како за развој на мускулите на градите и на другите мускулни групи (бидејќи се работи за сложена вежба ) така и како начин за одмерување на силата кај момците.   Потисо...
Боди-фит
  Бенч прес со обратен зафат Делува - На горен дел на градите Предности - Потисокот со обратен зафат е новитет во тренингот за горниот дел од градите. Поскорешните истражувања спроведени во Канада покажале дека обратниот или контра зафат кај потисокот од клупа ги а...
Боди-фит
Сакале да го признаете тоа или не, потисокот на бенч клупата е најатрактивната вежба која служи како за развој на мускулите на градите и на другите мускулни групи (бидејќи се работи за сложена вежба ) така и како начин за одмерување на силата кај момците. Потисокот на бенч ...
Боди-фит

Нов месец, нови рекорди (Бенч 100кг х 7)

Сабота е ден за работа, но и за рушење на нови рекорди. Бенч прес 100 кг х 7
Видео

7 вежби за добивање мускулна маса!

Во моето 10 годишно искуство со вежбање, успеав да направам еден прирачник со кој може да се раководите и да се осигурате дека може да добиете подобри резултати од сегашните. Секако дека има генетски варијации кој исто така афектираат, но генерално може да се раководите п...
ВидеоНови статии