Таг: атлетикс фитнес

Таг: атлетикс фитнес

Old school training by Atletiks Fitness

  Атлетикс Фитнес е клуб посветен на фитнес, здравата ихрана и бодибилдинг. Без разлика на вашите години, полот или вашата спремност, ако ги следите нашите совети за вежби и исхрана, вашето тело ќе придобие на многу начини:  Ќе ја намалите вашата телесна тежи...
Видео

Мојата бодибилдинг трансформација

Започнете со вашата трансформација - >https://goo.gl/qXmdda Една авантура почнува со мали чекори, така и јас започнав да се променам во 2011 година. Тоа беше лично незадоволство и одлик на мојот тогашен лош животен стил. Кога започнав иако имав искуство од порано како тр...
Разно
Освојте [1000 денари вредносен ваучер]! Еве како да учествувате: 1. Направете селфи како вежбате во нашите простори со hashtag #AtletiksSelfie 2. Споделете со вашите најблиски! 3. Победник ќе биде тој што ќе постира најкреативно селфи. 4.Победникот ќе освои 1000 денари ...
Разно

Брутален тренинг за топење на мастите

Тренингот се состоеше од 2 Рунди и тоа: Squat x 15 Push Press x 10 Bent over row x 15 Clean x 8 Bench press x 12 Chin up x 10 Burpee x 15 Jumping rope Kettlebell Swing For more information visit our website. https://www.facebook.com/ZevsFitness For personal train...
Нови статииРазно

Секој понеделник е ден за бенч (105 кг х 5)

Тренинг влог од вчера. Бенч рамен 105 кг х 5 Разбој на карики 8 пати Веслање во претклон 130 кг х 5 повторувања Вратило 24 кг х 6 Преса за рамења 60 кг х 5 Еве еден исечок од вчерашниот тренинг. Не заборавајте да го допаднете видеото и да го споделите со вашите ...
ВидеоРазно
Тренингот се состоеше од: Чучњеви 40 кг x 15 Стоечко подигање за рамења колку што можеш. Мртво кревање со исправени нозе х 15 Веслање во претклон Бенч прес Вратило Склекови Kettlebell Swing Скокање на јаже
ВидеоРазно