Таг: анус

Таг: анус

Чешањето на анусот може да биде исклучително непријатен здравствен проблем кој може да се појави од повеќе причини. Честопати е проследен со пецкање и болка, и може да трае и подолг временски период. Кај многумина тој се јавува и без некоја посебна причина, а ако потрае подо...
Разно