Таг: анемиа

Таг: анемиа

10 знаци дека сте анемични

Недостигот на железо во крвта можеби не е здравствен проблем поради коj нема да можете да спиете или поради кој ќе се ,,влечете,, по болници, но дефинитивно може да ви го отежне животот и да го направи помалку пријатен. Здравствените стручњаци сметаат дека најмалку 9% од жен...
Uncategorized