Таг: амалаки

Таг: амалаки

Трипхала – мајка на нашиот организам

Трипхала е подмладувач. Таа ги подмладува младите, а им помага да оздрават на болните. Во ајурведската медицина се користи веќе 3500 години, а поради својата висока нутриционистичка вредност и природната формула е погодна за вегетаријанците, кои многу често се чувствителни н...
ИсхранаРазно