Таг: алкални напитоци

Таг: алкални напитоци

Алкализирачки напитоци

Поради тоа што во текот на ноќта правиме пауза во варењето, отпадните материи од претходниот ден влегуваат во системот за елиминација. Така, наутро организмот е многу кисел, па се препорачува од таа причина да се консумираат алкализирачки напитоци. Дури и мала количина на ал...
Исхрана