Таг: аквафизикал тренинг

Таг: аквафизикал тренинг

Аквафизикал тренинг

Аквафизикал тренингот е нов начин на вежбање кој од скоро се применува. Тренингот се прави во базен, но не во вода, туку на вода. Посебен пловечки душек, којштo се вика Аква бејз (Aquabase), е направен за да пружи најдобар тренинг на вода. Неговата функција е едноставна. Со ...
Боди-фитВидео