Таг: Бритни Спирс

Таг: Бритни Спирс

Стомачните вежби не се многу тешки, а во видеото имате детални упатства кои треба да ги следите. Нека овие вежби ви станат дел од секојдневната рутина и дочекајте ги потоплите денови подготвени. Бритни тврди дека ги вежба секој ден. “Навистина се ретки деновите кога не се з...
Боди-фитВидео