За Нас

 

Novalek.mk е формиран со една мисла-Подобро е да се спречи,отколку да се лечи.

Многу од денешните здравствени проблеми со кои се соочуваат се поголем број на луѓе можат се спречат со помош на здравата исхрана и редовна физичка активност.

За таа цел решивме да го формираме овој блог,со цел информирање,едукација и добивање на здрави навики.

На овој портал можете да прочитате сé што е поврзано со вашето здравје.Здравиот начин на живот,здравата исхрана,фитнесот,бодибилдингот.