Иако нема сеуште 90 дена еве што постигнавме за овој краток период.

Без никакви помагала како анаболици,ефедрин,кленбутерол и хормон за раст.

Само правилен начин на исхрана, интензивен тренинг и спиење минимум 8 часа.

За да направите и вие ваква трансформација идете на следниот линк.

 

 

Трансформации на другите наши клиенти.

Малку фалење 🙂
Еве што може да постигнете за скоро 90 дена без никакви стероиди, тироидни хормони, хормон за раст или било какви други помошни лекови.
Само калориски дефицит и интензивен тренинг со 2 недели пауза зашто ми страдаше целиот социјален живот, бизнисот и спиењето.
Сега се е во ред и можам да спијам како што треба.
Во овој период успеав иако на калориски дефицит да кренам 130 кг на бенч и да отидам до катланово и назад со точак, нешто што никогаш не сум помислил дека ќе можам. Иако тие предизвици се тешки, нема ништо лесно и така едноставно во животот. Затоа продолжувам напред до 10% телесни масти. Со полна пареа ќе дадам се да го постигнам тоа ?￰