Таг: WHR

Таг: WHR

Дали сте дебели одвнатре?

  Тоа што некој има нормален индекс на телесна маса (BMI), не значи автоматски дека е здрав и дека не треба да се грижи за своето здравје, тврдат научниците, бидејќи местото во телото на кое се таложат маснотиите е подобар показател за здравје од телесниот индекс. ...
Здравје