Таг: squat

Таг: squat

Кружен тренинг со Трајче

Добар ден на сите вежбачи, кросфитери и рекреативци. Денес во 20:00 часот е купот на Македонија, но ние не сме тука затоа. Training vlog with Трајче Мицевски: Кружен тренинг од : Чучњеви Преса за рамења Веслање Мртво кревање Бенч Прес Вратило Склекови Kettle...
ВидеоНови статии